Velkommen til Trond Mohn sommerakademi 21–24 juni. 2021

,

Trond Mohn sommerakademi er for gutter og jenter i aldersgruppen 2007 til 2014.
4 dager med kvalitetstrening, komplett draktsett, sekk/pose, ball og lunsj i 4 dager for kun kr. 300,-

Her vil deltakerne møte velkjente og dyktige fotballinstruktører fra Varegg Fotballs Fotballfritidsordning, med FFO-leder og utviklingsansvarlig Frank Hellevik i spissen. Erik Mjelde og Martin Knutsen Dolvik står for det fotballfaglige innholdet. I tillegg vil landslagskaptein og Chelsea-spiller Maren Mjelde besøke akademiet.

Pga. begrenset kapasitet på Mulebanen kjører Varegg Fotball to puljer: 09.30-12.30 (årskullene 2014-2011) og 13.00-16.00 (årskullene 2010-2007). NB! Ved høyt antall påmeldte i en av puljene vil enten 2011-kullet eller 2010-kullet flyttes tidsmessig.

Inkludert i prisen er T-skjorte, shorts og sokker, husk å fylle ut størrelse til de ulike produktene i skjemaet. Det vil bli servert lunsj hver dag, viktig at dere besvarer spørsmålet i innmeldingen om spilleren har noen allergier.

Vi ønsker å takke Trond Mohn for et fantastisk flott bidrag, som gjør at alle barn og ungdom har mulighet til å delta på et uforglemmelig sommerakademi fylt med kvalitetstrening.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen

Vareggs Trond Mohn sommerakademi er fullbooket!
Plasser vil bli fristilt ved avmelding og interesse for å stå på venteliste meldes (kun) i dette skjemaet.