KAMP-RESULTATER: Den etterlengtede sesongstarten 2021 ble kickstartet med treningskamper

Tirsdag 4.mai var flere Varegg-lag i aksjon på ulike baner, blant annet Mulebanen. Den etterlengtede sesongstarten var endelig i gang for barne -og ungdomslagene våre. Med strålende sol nesten hele dagen var det både spilleglede og spenning på fotballbanen. Her er bare noen av resultatene fra kampene.

Til tross for fortsatt strenge smittevernstiltak, var det gledens dag da lagene møttes igjen for duell. G12 og J12 kunne melde om stor spillerglede – guttene spilte i nye drakter og J12 gledet seg over å kunne vise opptil flere balltriks mot Bergen Nord 2. Ungdomslagene bidro med taktisk spill og nervepirrende sluttminutter.

Nervepirrende sluttminutter for G19

G19 åpnet sesongen med en sterk 2-1 seier mot Fyllingsdalen. I en tett og jevn kamp hadde laget fra Hødden marginene på deres side og trakk det lengste strået etter nervepirrende sluttminutter.

Neste kamp er tirsdag 11.05, kl. 20.00 borte mot Brann.

G16 er i flytsonen

G16 begynte sesongen med bortetap i premieren mot Fana. Etter 0-2 ved pause snudde vi kampen og etter 10 min. i 2.omgang sto det 2-2. Fana fikk imidlertid det tredje målet litt ut i andre omgangen, og med stolpeskudd og straffebom måtte vi dra fra Nesttun med 0 poeng.

Det er likevel ingen grunn til å henge med hodene – et knepent tap mot storklubben Fana står det respekt av. G16 er i flytsonen for tiden og har en sterk sesongoppkjøring bak seg. Dette lover bra for fortsettelsen!

Neste kamp er nabo-derby mot Sandviken, søndag 9.mai kl. 19.00.

G19 andrelageendret kjapt strategi

Friskt i minnet etter 4-1 tapet mot Smørås G19-2 på lørdag, hadde Varegg G19-2 en plan om å åpne forsiktig. Men med kun 11 spillere (og ingen innbyttere) ble strategien endret da nyheten om at motstanderne stilte i stedet med deres nest beste lag, av deres 4 juniorlag totalt.

Uten reservespillere var det nødvending å spare på kruttet, selv om åpning ble lang fra forsiktig. Full tyngde på kontringsmulighetene gav uttelling og 3 velfortjente mål. En spennende 4-kontring var en gigasjanse da Ali (Ahmad Mohammed Al-Fares) som var i storform, tross for fasting hele dagen, møtte målvakten alene, men som endte med corner.

Samspilte motstandere styrte dessverre det meste av kampen, selv om Al-Fares fortsatte og skape panikk i forsvaret. Alt i alt endte kampen med 5-3 til Smørås G19-2, men Varegg skal være stolte over prestasjonen etter å ha fulgt planen og gjorde en god manns jobb på banen.