De siste minuttene var avgjørende for Varegg G19-lagene

,

Forrige uke spilte Varegg G19 mot Åsane og Varegg G19-2 mot Bjarg. Selv om begge kampene førte til seier for begge lagene, var det ikke helt uten dramatikk.

Varegg G19 mot Åsane

Varegg G19 hadde god kontroll på kampen til pause, men gjorde det spennende for seg selv, og ikke minst for publikum, da Åsane scoret to på rappen etter hvilen.

Etter et massivt Åsane press, var det Vareggs nummer 16, Thomas Instanes (bilde) som satte den avgjørende 3-2 scoringen 20 minutter før fulltid. Guttene fra Hødden holdt unna og tok med seg tre viktige poeng i bagasjen

Varegg G19 -2 mot Bjarg

Varegg G19 – 2 tok sesongens første trepoenger med 3-2 seier borte mot Bjarg, 22.mai. Al-Fares i stormform scoret Vareggs to første, men det var Ivar Lindbergos med et herlig skudd fra 20 meter som satte inn matchvinnerscoringen to minutter før fulltid. Etter to kamper med stang ut, håper vi nå at det endelig løsnet for Varegg-guttene.

Vi gratulerer begge lagene med 3 poeng!

Se bildene av dramatikken under. Foto: Erik Gudmundsen, Hordalandsfotball.