Tomålsseiere for G16 og G19 denne uken

,

Denne ukens kamper endte med seier for begge ungdomslagene. Kampen mot Fana for G16, og mot Nymark for G19, endte med tomålsseier. Det går dermed mot en spesielt spennende sluttinnspurt for G19 som ligger på en delt andreplass.

G16 hadde kamp mot Fana-1, tirsdag kveld i solen på Stemmemyren. Varegg- guttene var påskrudd fra start, og gikk tidlig opp i både 1 og 2-0.

Fana- guttene var sjokkerte, men fikk redusert på en billig straffe midtveis i første omgang.

Varegg gav seg imidlertid aldri, og øket forspranget til 3-1 få minutter før pause. Resultatet holdt seg kampen ut, en fortjent seier som lett kunne vært større.

G16 er i siget, er begynt å vinne de jevne kampene, og spiller bedre og bedre fotball.

Søndag venter Sandviken i lokal- derby. Vi gleder oss ?

Foreløpig andreplass på Varegg G19

Varegg G19 kriget seg til 3 poeng mot Nymark. I en fysisk, tett og jevn kamp vant Varegg 5-3.

Med 2 kamper igjen å spille ligger Varegg på en delt andre plass, 3 poeng bak Brann.

Neste kamp er tirsdag, 8.juni kl. 20.00 mot Arna Bjørnar på Stemmemyren.