A-laget: Alt tydet på poengdeling helt til vendepunktet i sluttminuttene

,

Tekst: Frank Hellevik, A-lagstrener

Kamp: Frøya vs Varegg, Fredag 18.sept på Frøya Idrettspark

Frøya vs Varegg 3-1 (1-1)

Varegg reiste til Melkeplassen fast bestemt på å fortsette fremgangen fra onsdagens seier mot Osterøy.

Vi tok kommandoen fra start og spilte med god struktur både offensivt og defensivt. Det var derfor fortjent da Sidikie Syllah kom først på Daniel Myklebust flotte bakromspasning, rev seg løs fra Frøyas midtstoppere og banket ballen med voldsom kraft over hodet på hjemmelagets keeper.

Vi hadde fått kampen dit vi ville og fortsatte å spille både klokt og fornuftig. Med unntak av noen godt innarbeidete bevegelser på Frøyas høyreside, hadde vi grei kontroll på kampen og det måtte en tilfeldighet eller dødballsituasjon til for å straffe oss. Og den kom like før pause.

En corner ble kontant headet i mål fra 10-12 meter. Sterk prestasjon, men likevel noe vi både burde og kunnet forhindre. Dermed ble det Frøya som kunne gå mest fornøyd i garderoben ved halvtid selv om vi hadde prestert en omgang opp mot vårt aller beste.

Vendepunktet i sluttminuttene

Andre omgang ble en uendelig lang stillingskrig der begge lag spilte på lav risiko og valgte for mange lange løsninger. Frøya var hakket hvassere fremover på banen og kom til noen halvsjanser, men alt tydet på at dette gikk mot en rettferdig poengdeling etter et lite overtak til hvert av lagene i hver sin omgang.

Dessverre endte det ikke slik. Frøyas flyt fortsetter og de pirket inn 2–1 målet i kampens sluttminutter. Vi måtte fremover med alt vi hadde og like før slutt satt spikeren i kisten da Frøya igjen scorer fra kloss hold etter flipperspill i vår 5 meter.

Vi gratulerer Frøya med sin sjette strake seier. Sterke tall og en imponerende evne til å vippe marginer og jevne kamper i sin favør.

På ingen måte tilfeldig, laget er bunnsolid organisert, men likevel så frustrerende på dager som dette. Nå ser vi frem mot resten av den korte sesongen og skal bygge videre på vår fine fremgang de siste ukene.

Serien er utrolig tett og hver kamp blir en spennende opplevelse for både involverte og publikum.

Vi ønsker hele Varegg-familien hjertelig velkommen til neste kamp som går mot Mathopen på Stemmemyren på lørdag klokken 1500.

Vareggs 3 beste:

3 stjerner: Eirik Emil Andresen

2 stjerner: Børre Gilje

1 stjerne: Sidikie Syllah

Takk til våre sponsorer!