Slik tok Varegg 3 poeng! Varegg vs Loddefjord

,

Tekst: Frank Hellevik, A-laget

Varegg vs Loddefjord 2-0 (1-0)

Dato og sted: 10.oktober kl. 14.00 på Stemmemyren Kunstgressbane

Forsidefoto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

A-laget benyttet sjansen til å klatre opp på tredje plass i den rekord-jevne serien med en viktig seier mot Loddefjord. Kampen var like jevn som tabellen tilsier og det var denne gangen marginer i vår favør som var med på å vippe kampen vår vei. For Loddefjord er et solid fotballag med gode individualister i tillegg.

I starten av begge omgangene var det kun strålende keeperspill fra Henrik Bøe og en nær relasjon med fru Fortuna som hindret baklengsmål, men utover i begge omgangene produserte også vi store muligheter.

1-0 kom midt i første omgang på straffespark fra Markus Fossnes etter at Stian Langeland ble klippet ned på vei inn i feltet. Vi både kunne og burde doblet ledelsen på noen solide sjanser i minuttene før pause, men også gjestene følte seg nok fryktelig urettferdig behandlet av den eller dem som styrer stang inn/stang ut, ved et par anledninger.

Andre omgang: heading i mål

Andre omgang ble lik som første og igjen var det vi som fikk uttelling da kampen stod og vippet. Hermann Haukelands presise innlegg fant pannebrasken til vår alltid oppofrende kaptein Eirik Emil Andresen som på ekte britisk vis, kastet seg inn foran keeper og stanget 2-0 i nettet. Minnene føk tilbake til Joe Jordan, Andy Gray og Duncan Ferguson. Resten av kampen kontrollerte vi noenlunde greit ut, selv om gjestene aldri ga helt opp.

Lagene møtes igjen allerede onsdag og det blir nok en ny tøff og jevnspilt affære i Alvøen Idrettspark.

Vareggs 3 beste:

3 stjerner: Eirik Emil Andresen

2 stjerner: Daniel Tjørhom

1 stjerne: Henrik Bøe

Takk til våre sponsorer