Varegg G-15 ubeseiret og vinnere av 2.div., avd. 01!

,

En imponerende innsats av G-15-1! Laget er nemlig ubeseiret og vinnere av høstens 2.divisjon, avd. 1! Hele 12 av 17 kamper er vunnet, og kun 5 uavgjort på hele vår – og høstsesongen.

Lagets siste kamp mot Sædalen er verdt en oppsummering:

Før dagens kamp på Stemmemyren 02.november 2021, måtte Varegg/Sandviken vinne for å komme a poeng med serieleder Nymark, og vinne med minst 3 mål for å vinne serien. Rammen var perfekt i flomlyset på hovedbanen, med lyd og resultattavlen i drift.

Guttene var spente, men også virkelig klar for å gjøre jobben. Spenningen varte ikke lenge, da det allerede etter 7 minutter sto 3-0 til Varegg/Sandviken!

Til pause stod det 7-0 og guttene fortsatte i samme tempo i 2. omgang. Til slutt ble det en meget komfortabel 13-0 seier!

Imponerende kampresultater


Med 17 spilte kamper på vår -og høstsesongen har guttene lagt bak seg hele 12 seiere og 5 uavgjorte! Hele 6 av kampene har de vunnet med over 6 mål!

Denne høsten har guttene scoret 45 mål, fordelt på 9 kamper! De har ingen tap og 3 uavgjort.

Varegg/Sandviken er dermed ubeseiret i 2021, både i høst-sesongen og vår-sesongen. Samarbeidslaget har virkelig blomstret under trenerne Kristian Berg (Varegg) og Erik Hjelle Thoresen (Sandviken) og vi satser på 1. div som G16 spillere neste år!

Vi gleder oss til neste år!

Les resultatene her.

Takk til våre sponsorer!