Julehilsen fra styret

,

Kjære Varegg Fotball medlemmer, foreldre og andre fans!

Vi skriver lille julaften og 2021 går mot slutten. Et merkelig år for mange, år to i pandemiens tegn, og et år hvor det ikke alltid har vært like enkelt å holde motivasjonen oppe, hverken for store eller små fotballspillere, foreldre eller oss frivillige. 


La oss alle krysse fingre og tær for at 2022 blir det året pandemien knekkes og alt kommer tilbake til normalen. Det er lov å håpe, er det ikke?

Vi tror på en Varegg Cup i mars og en sesongstart i april på normal måte. Vi tror på sommercuper både lokalt og nasjonalt, kanskje til og med internasjonalt. Varegg er klare for Voss Cup, Øystese og Norway Cup – vi vil ut å spille ball med dem vi ellers aldri møter! Vi tror 2022 blir et bra fotballår!

Takk til alle medlemmer og frivillige!


Styret vil benytte anledningen til å takke alle gode medlemmer, og spesielt alle klubbens mange frivillige. Uten trenere, lagledere og administrativt frivillige hadde barn og ungdom i bydelen vår ikke hatt dette gode fotball- tilbudet. Takket være dere (og dere vet selv hvem vi mener) så kan barn fra 1. klasse til elever i videregående, og voksne til og med, få gleden av å spille fotball i vår flotte klubb. Uten dere hadde vi ikke fått dette til. Takk for innsatsen hver og en – vi trenger dere, vi digger dere og vi håper inderlig dere er med også i året som kommer. 

Takk til foreldre og støttespillere


Vi takker også alle andre støttespillere, foreldrene spesielt, som de siste ukene har deltatt på dugnaden på Bergenhus festning. Lumagica lyspark har vært vårt dugnadssted i høst, og typen dugnad håper vi er kommet for å bli. En super måte å tjene inn helt nødvendige kroner til både kubb- og lagkasse. Et godt alternativ til toalettpapir-, lodd- eller kakesalg. Ikke et vondt ord om slikt, men dette var faktisk direkte trivelig, og er en dugnadsform vi vil søke mot flere ganger. Vi håper dere er med også neste gang det ropes ut; dette er viktige bidrag til at klubben kan drive godt. 

Har du lyst å bidra?


Styret i Varegg benytter samtidig anledningen til å be hver og en tenke gjennom, nå i juleferien, om det er noe DU kan tenke deg å bidra med i klubben i året som kommer. Vi har mange flinke trenere på feltet, der har vi fotballfaglige, dyktige mennesker på vakt. Men vi trenger enda flere frivillige til ulike administrative verv. Til styret, markeds- og sponsorgruppen, regnskap, redaksjon/ media, Fair Play- utvalg, sportslig utvalg, medlemsregister- oppfølging også videre. Klubben har en rekke oppgaver å skjøtte, alle like viktige for at hjulene ikke skal gå i stå – og for at klubben skal utvikle seg. 
Kan DU tenke deg delta på noe vis, kontakt oss da vel, for en uforpliktende prat?

Send en mail til styreleder@vareggfotball.no

Veien videre


Varegg fotball går 2022 i møte med spenning. Klubben er 75 år i april neste år, og i jubileumsåret vil kanskje den nye Varegghallen begynne å reise seg. I så fall betyr det farvel med Mulebanen for et år eller trolig to, og i den forbindelse må klubben jobbe klokt og aktivt med gode alternativer. Det blir en krevende tid, men enda mer spennende, og vi satser på at hallen vil løfte Varegg som klubb til “nye høyder”. Den som venter på noe godt………….

Styret ønsker samtlige av dere en riktig god jule- og nyttårstid. Vi håper alle får noen fine, rolige dager med familie og venner. Vi gleder oss til å se det myldre av liv og aktivitet på de ulike fotballbaner i bydelen, straks over nyttår. 

Til da – god jul og godt nyttår!


Varme klemmer fra styret i Varegg fotball