Mulebanen stengt for all aktivitet fra og med 21. juni

,

Det nærmer seg byggestart for den nye Varegghallen, og siste oppdatering fra entreprenør er at anleggsarbeidene starter opp allerede21. juni. Mulebanen blir derfor stengt for all aktivitet fra og med denne datoen..

Bilder: Varegghallen, Facebook

Styret jobber iherdig med å finne gode løsninger for de lagene som blir berørt fra høsten av, men lagene må være forberedt på at det vil kunne bli endring i treningstidene. Vi håper og tror at vi også finner en løsning som gjør det mulig å opprettholde et godt FFO-tilbud. 

Mer informasjon om både treningsflater, treningstider og FFO kommer fortløpende.

De lagene som berøres av at Mulebanen stenges oppfordres til å organisere alternativ aktivitet ut skoleåret. Dette kan være alternativ trening, sommeravslutninger og økt deltakelse på cuper (for eksempel har Trane Cup 18. – 19. juni påmeldingsfrist 1. juni). 

Det er mange flater i nærområdet vårt som fritt kan benyttes på uorganisert basis. Her kan nevnes ballbingen på Meyermarken, den nye ballbingen på Graven, Skansemyren, ballbingen på Sverresborg, Koengen, Svartediket nærmiljøanlegg («Demmen») og basketbingen nedenfor Rothaugen. Det er ingenting i veien for å samle laget for alternative økter på disse flatene, men de kan ikke forhåndsbookes og aktiviteten må ikke være til fortrengsel for andre brukere. Vær kreative, og del gjerne gode tips om alternative aktiviteter på Spond! 

Ingenting kan erstatte Mulebanen, men vi må gjøre det beste ut av situasjonen og stå sammen frem til et fantastisk flott anlegg med ny Mulebane kommer på plass i løpet av 2024. 

For mer informasjon om fremdriften av Varegghallen: Se Varegghallen sin Facebookside.