Varegg G15 vant serien

,

Etter mange år uten Varegg- lag som kretsmestre fikk vi endelig gjort noe med dette i 2022.

Se denne tabellen: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=188419

Hovedtrener John Are Brue, som overtok laget ved nyttår, har sydd sammen, utviklet og skapt et skarpt gutter 15 lag gjennom årets sesong. Laget har utviklet seg gjennom hele sesongen, og viser i høst at laget absolutt er å regne med som et av byens sterkeste G15- lag. Ved serieslutt står G15 igjen øverst på tabellen og både klubb, foreldre og Varegg- venner ellers bøyer oss i støvet.

2007- kullet i Varegg er stort, med mange spennende fotballspillere, og vi har kamptilbud til et bredt spekter av spillere. Dette skal vi fortsette med, å skape gode utviklingsmuligheter for alle, og resultatene av klubbens målrettede og planlagte arbeid viser seg nå med all tydelighet. Kullene vokser, miljøene er gode, trygge og sunne – og jammen gjør vi det ikke bra på fotballbanen i tillegg!

Varegg G15 kan nå sole seg i glansen av et kretsmesterskap de skal være stolte av. Trener Brue, sammen med teamet ellers Espen Saltnes, Morten Brattaule og Sebastian Høydal, kan nyte seieren og glede seg sammen med den flotte spillergruppen.

Klubben spanderer pizzakveld så snart det passer – vi e stolte av dokkar!