G19 kretsmestre 2022

,

To dager etter at Varegg G15 kunne feire klubbens første kretsmesterskap siden 2002, går jammen juniorlaget hele veien også!

Med en tropp bestående av 80% førsteårs juniorer var målet i vinter og før sesongstart å ikke rykke ned. Med en god vårsesong kunne trenerteamet Osvaldo Saldano, Magnus Skulstad og Eirik Emil Andersen sikte enda høyere. Målet i høst var absolutt ikke å bli seriemestre, men å utvikle seg fotballmessig, gjøre gode kamper og ha det kjekt! Alt dette har gjengen klart, og utover høsten gav dette det ene gode resultat etter det andre. 

Med drahjelp fra A- lags juniorer Børre Gilje, Bastian Engeli og Isak Fimland, og ikke minst keeper Oliver Madsen, i noen av høstkampene, har laget bitt godt ifra seg. 

Troppen på over 30 spillere imponerer med godt samhold og miljø, og vi har mange spillere i spennende utvikling. Det blir kjekt å følge denne gjengen, spiller for spiller, i sesongen som kommer.

Vi gleder oss over seriemesterskapet – dette håper vi gir hele klubben en solid porsjon motivasjon til å jobbe hardt videre med å skape fine fotballminner for alle Varegg- medlemmer i alle aldre og på alle nivåer! 

Med G15 og G19 i boks – kan J13 kopiere dette imorgen? Heia jenter 13 🤩