Barneturnering og god jul alle sammen!

, ,

Ansvarlig for Barneavdelingen, Kristian Valevatn, og hans disipler (ingen nevnt og ingen glemt – men vi klapper likevel litt ekstra for alltid positive kiosksjef Ida Lynngård) stod for planlegging og gjennomføring av årets sesongavslutning for barnelagene. 

Interncup i Nordneshallen, med langt over 100 glade og fotballspillende jenter og gutter, og full rulle fra morgen til sen ettermiddag. En aldri så liten fotballfest!

Speaker Thomas Thuland gjorde en formidabel jobb med å holde styr og orden via mikrofonen, mens ene laget byttet med det neste. Et organisert kaos med kun glade barn. 

Samtlige lag og spillere ble kåret til vinnere, og medaljene hang rundt halsen på alle Varegg- kledde jenter og gutter som forlot Nordneshallen lørdag ettermiddag.

Mot slutten av dagen var det ungdommenes tur og flotte representanter for lagene fra 13 til 19 mottok heder og ære. Vareggs Vel og Mest fremgangsrike spiller på hvert kull ble hedret. Fram mot jul vil vi presentere alle disse i egen sak. 

Våre to kretslag ble markert og både G15 og G19 fikk sine velfortjente medaljer fra NFF – og klubben fikk ikke mindre enn to flotte glassvaser som bevis på kretsmesterskapene. 

Med dette herlige klubbarrangementet kan vi gå inn i julemåneden med ro i sinnet – nå er det tid for en liten fotballpause, før 2023 og ny sesong rulles igang.