Varegg fotball søker Sportslig leder

,
shallow focus photography of macbook

Er DU vår kommende sportslige leder? 

Varegg fotball er i utvikling og vekst og vi ønsker å styrke vårt faglige arbeid. I den forbindelse trenger vi med oss gode, fotballfaglige personer. Nå søker vi etter en Sportslig leder som kan sy alt dette sammen. 

Vi håper dette kan trigge DEG som har fotball som lidenskap, god faglig ballast, gode menneskelige egenskaper og ser verdien i breddeklubbenes plass i fotballen. Søk da vel!

Varegg Fotball søker Sportslig leder

Varegg fotball er en klubb med stolte tradisjoner. Vi samler fotballglade mennesker fordelt på aldersbestemte lag fra Sandviken, Fjellsiden og sentrum. For de minste er arenaen Mulebanen like ved Christinegård og Mulesvingen barnehage, samt klubbhuset Badstuen. Mulebanen er for tiden under ombygging, i 2024 vil vil både en ny innendørshall og fotballbane stå klar til bruk for idrettsglade barn og ungdom. Når spillerne blir eldre flytter de over til Stemmemyren som Varegg deler med IL Sandviken.

Varegg har 14 barnelag, 12 lag som spiller ungdomsfotball (13-19 år) og tre seniorlag. Det er ca. 500 aktive og 100 passive medlemmer i klubben.

Brenner du for barne- og ungdomsfotball og ønsker å jobbe i en klubb i vekst, og har du gode evner til å inspirere og være en lagspiller? Da er det DEG vi er ute etter!

Hovedoppgaver

 • Sportslig hovedansvarlig for å følge opp klubbens hovedmål flest mulig, lengst mulig og best mulig.
 • Hovedansvarlig for at klubbens sportsplan og treningsveiledere følges opp fra 6 til 19, og at disse videreutvikles, dette i tett samarbeid med klubbens Sportslige utvalg
 • Utarbeide og følge opp gode planer for differensiering, som også inkluderer hospitering
 • Ansvarlig for spillere som skal på uttak til eller blir tatt ut på sone- og kretslag.
 • Ansvar for prosess med å melde på lag i seriesystem, kommunikasjon med lagene internt og med krets Planlegging og gjennomføring av jevnlige trenerforum alle kull
 • Hovedansvarlig for å utvikle den sportslige kompetanse i klubben
 • Organisering av fotballskoler, akademier, og lignende i regi av klubben

Ønskede kvalifikasjoner

 • Det er en fordel med trenerutdanning med B-lisens eller høyere. Erfaring som trener fra barne- og ungdomsfotballen. Trenerveilederkurs er ønskelig
 • God formidlingsevne, skriftlig og muntlig
 • Strukturert og effektiv
 • Evne til å inspirere andre og være en lagspiller.

Stillingens størrelse vil avhenge av det endelige utvalg av arbeidsoppgaver som vi sammen blir enige om, men primært en deltidsstilling. Vi ønsker snarlig tiltredelse, men er du den rette kandidaten venter vi på deg.

Stillingen rapporterer til Styret i klubben og Sportslig Utvalg.

Søknader sendes til: samfunn@vareggfotball.no

Kontaktperson: Trond Erik Stølås Samfunnsansvarlig Varegg Fotball, Tlf +47 47325116