Vareggs inkluderingsfond – Alle skal med!

, ,

Varegg Fotball etablerer et inkluderingsfond der midlene uavkortet skal gå til å støtte medlemmer som av økonomiske årsaker har vanskeligheter med å betale kontingent, delta i cuper eller skaffe utstyr.

Gjennom vårt inkluderingsfond kan medlemmene søke om støtte, og vi ønsker å gjøre det enkelt for dem som trenger det. Inntektene fra “STØTTE” skal bidra til å jevne ut økonomiske forskjeller og bygge fellesskapet.

Derfor tar Varegg Fotball i dag i bruk Appen “STØTTE” som et nytt verktøy for å skaffe midler til samfunnsnyttige formål. Det blir ikke enklere enn dette.

“STØTTE” er en App og digital kronerullingstjeneste som gjør det enkelt for deg å bidra med midler til klubben vår. Appen er utviklet i samarbeid med Norges Idrettsforbund og med sikre betalingsmetoder som Vipps og Bank ID. Slik er Appen trygg, effektiv og brukervennlig, samtidig som den ivaretar personvern i alle ledd.

“STØTTE”-appen er enkel å bruke og kobles til din Vipps-konto. Et valgfritt beløp trekkes fra giverens konto etter en hvilken som helst utført handel (minimum 2 kroner og maksimum 100 kroner per uke).

Du kan når som helst endre beløpet eller sette det på pause.

Vi ønsker å komme tidlig i gang med denne ordningen, og vi håper at DU vil bidra. Vi håper også at DU vil spre budskapet til alle klubbens medlemmer og alle utenfor – jo flere jo bedre!

For å komme i gang laster du ned appen «Støtte» til din smarttelefon:

IOS: https://apps.apple.com/pk/app/st%C3%B8tte/id6467891480

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stotte&pli=1

Fortell alle du kjenner om “STØTTE”!

Dette kan bety mye for alle barn og unge vi aktiviserer hver eneste dag.

TUSEN TAKK FOR DIN HJELP!