Avtalepartnere og sponsorer

Her legges informasjon om våre klubbsponsorer og aktører vi har avtale med. Husk at alle som støtter våre sponsorer og avtalepartnere bidrar indirekte til å opprettholde klubbens sportslige tilbud til barn, unge og voksne i klubben.

Varegg fotball trenger nye støttespillere for å fortsette vår utvikling som breddeklubb og skape gode opplevelser for mer enn 450 barn, unge og voksne i vår region som dekker Bergen sentrum og Sandviken.

På våre arenaer på Mulebanen og Stemmemyren er det fotball hele uken med fotballfritidsordning, trening og kamper. I tillegg arrangerer Varegg Fotball hvert år Varegg Cup som samler over 400 lag fra Vestlandet til sesongstart våren.

Vi jobber målrettet med å utvikle klubben i tråd med Fotballforbundets idé om «Flest mulig – lengst mulig». Derfor ønsker vi å kunne kurse våre foreldretrenere, samt gi lagene på ungdomsnivå erfarne instruktører rekruttert fra våre seniorlag og idrettsmiljøet i Bergen. Vår FF for de minste aktiverer mer enn 60 barn hver uke etter skoletid.

Dette er en krevende øvelse og vi trenger flere støttespillere!

Hovedsponsor Sponsor Støttespiller
Eksponering på alle arenaer, drakter og digitale flater med kampanjer og omtaler eller avtale. Liten logo på kampdrakt og utvalgt treningsutstyr, skilt på Mulebanen eller Stemmemyren. Lite skilt på Mulebanen og hederlig omtale på nettsiden.

Hva kan vi tilby deg som sponsor?

  • Eksponering i sosiale medier og webside med mer enn 2000 som følger oss.
  • Fast reklame på våre arenaer Mulebanen og Stemmemyren.
  • Firmalogo på drakter og treningstøy.
  • Kampanjer som fremmer din bedrift eller produkt for våre medlemmer.
  • Deltakelse på våre arrangementer.
  • Vi kommer også gjerne til din bedrift for å fortelle om vårt arbeid for barn og unge!

Vi ønsker deg med på laget! Ta kontakt med Jørgen Brandt, marked@vareggfotball.no.

Ønsker du å være sponsor, gi gave eller støtte et lag?

Les våre retninglinjer for deg som ønsker å være sponsor, dugnad eller gi gaver.

Plassering av logo på drakt. Last ned PDF.

Klubbsponsorer 2022:

Avtalepartnere:

Alle Varegg Fotball sine medlemmer, venner og familie kan nå handle på denne kjøpskontoen. De får da 20% rabatt på alle Flügger sine varer på nett og i alle deres butikker. Alt de trenger å gjøre er å oppgi deres navn eller kjøpskontonummer i kassen, eller oppgi rabattkode FA898142 på flugger.no. Vi vil på dette grunnlaget utbetale 5% bonusstøtte årlig til Varegg Fotballklubb!

Se Flugger.no for produkter og kampanjer!