blank

Dommer

Er du over 15 år og har lyst til å bli fotballdommer?

Varegg Fotball har en av kretsens største dommergrupper. I 2023 har vi hele ni rekrutteringsdommere men vi er fortsatt interessert i å få inn flere yngre krefter. Flott dersom det er jenter som melder seg da vi dessverre ikke har jenter i dommergruppen.

Dersom du er interessert, send mail til Trond Johannessen i dommergruppen på mailadresse trjoha3online.no.

Når kan man starte som dommer?

Du kan starte det året du fyller 15 år. For å kunne starte som rekrutteringsdommer må du gå gjennom et kurs som består av e-læring og en fysisk samling på 8 timer.

I 2023 er det planlagt et kurs i starten av september, det blir det siste kurset dette året. I 2024 vil det bli kurs i februar før sesongstart og det vil også bli et kurs i juni.

Hva koster det meg?

Kursavgiften dekkes av klubben slik at kurset ikke koster deg noe.

Hvilke kamper vil jeg få når jeg starter?

I starten vil du bli satt opp av kretsen på kamper i J13/G13 og J14/G14. 

Hva med egne kamper?

Dersom du spiller selv kan du sperre deg på egne kampdager slik at kampene du skal dømme ikke kolliderer med kamper du skal spille.

Hvor spilles kampene jeg skal dømme?

Ved påmeldingen oppgir du om du disponerer transportmiddel. Har du ikke eget transportmiddel blir kampene tilpasset dette slik at du får kamper internt i Bergensområdet.

Hva med dommerutstyr, må jeg kjøpe dette selv?

Dommergruppen har avtale med klubben som sikrer at du får utstyr når du starter opp.

Høres dette interessant ut?

Dersom du kunne tenke deg å delta kan du sende mail til Trond Johannessen i dommergruppen på mailadresse trojoha3@online.no så skal vi være behjelpelig med påmelding.