FFO

av | nov 20, 2019

Varegg Fotball sin fotballfritidsordning (FFO) er et svært populært ekstratilbud til barn fra 2. til 7. klasse. FFO er åpen for alle skolebarn for påmelding, uavhengig om man er medlem i Varegg Fotball eller ikke. Det er likevel viktig at man er glade i fotball, da fotballaktiviteten er sentral.

På Varegg FFO jobber vi med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger. Det er ikke et oppholdssted med frilek eller hvor vi bare spiller kamper; her er det aktiviteter med mål og mening. Dette er en ypperlig arena for å utvikle seg det lille ekstra, uansett nivå. 

På FFO kan deltakerne velge å være med et valgfritt antall dager fra mandag til fredag. 

Vi tilbyr gode instruktører, fine lokaler i «Det Gule Huset», og trygge, inkluderende og sosiale omgivelser.

Styrets kontaktperson for FFO er Andreas Madsen. Han kan kontaktes på epost: ffo@vareggfotball.no og telefon 976 12 913. 

FFO ledes av Frank Hellevik. Frank er også A-lags trener i Varegg Fotball, samt klubbens sports- og utviklingsansvarlige. Frank kan kontaktes på epost: frank.hellevik@gmail.com eller telefon 454 05 522.

Instruktører for øvrig er (pr januar 2021):

  • Puras Teixeira (Felipe) – (Varegg A- lag og assistenttrener G13)
  • Håkon Lorentzen (Åsane Fotball og SK Brann og aldersbestemte landslag)
  • Josefine Intelhus (Tertnes Elite Håndball)
  • Elias Brox (Åsane Fotball)

Her finner du info om gjeldende priser, påmelding og betaling

Oppstart daglig klokken 1400, avslutning klokken 1530 (på skolenes planleggingsdager har vi langdager fra 10.00 til 14.00 for alle FFO-medlemmer, uavhengig av hvilke(n) dag(er) de er påmeldt til vanlig).

Det løper oppsigelsestid på 1 måned gjeldende fra den 1. måneden etter oppsigelsen er mottatt. Oppsigelsesfrist er nødvendig av hensyn til planlegging, inkludert våre forpliktelser overfor instruktører.

Følg Varegg Fotball FFO på Facebook for mer hyppige oppdateringer/utspill. 

Varegg Fotball FFO tilbyr også heldagsopplegg/fotballskoler i ferier. Sjekk arrangementsoversikten på FFOs facebookside for datoer og lenker til påmelding til ferieoppleggene våre