Fotballfritidsordning (FFO)

av | jun 22, 2021

 

Varegg Fotball Fotballfritidsordning er et treningstilbud for alle skolebarn på 1.-7. trinn i vårt nærområde. Vi holder til på Mulebanen, og i Det Gule Huset som ligger like ved banen.

Varegg FFO er åpen for alle på 1.-7. trinn! Det betyr at man ikke må være medlem i Varegg Fotball eller spille organisert fotball for å kunne delta. Men, det er viktig at man er glad i fotball, da fotballaktiviteten er sentral og det er fotballrelatert aktivitet vi driver med på FFO.

 

På FFO møtes jenter og gutter med felles interesse og glede i fotballen. Vennskap knyttes og forsterkes og alt foregår i trygge rammer med erfarne og voksne instruktører. Uansett ferdighetsnivå, får man tilrettelagte øvelser der man opplever fremgang og mestring, men også utfordringer. Et knakende kjekt sted å være etter skoletid, sier Frank Hellevik, ansvarlig for FFO.  

På Varegg FFO jobber vi med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger. Det er ikke et oppholdssted med frilek eller hvor vi bare spiller kamper; her er det aktiviteter med mål og mening. Dette er en ypperlig arena for å utvikle seg det lille ekstra, uansett nivå.

Det er ikke et krav om at deltakerne tilhører Eventyrskogen, Krohnengen eller Christi Krybbe skoler. De nevnte skolene tilhører dog fotballklubbens nærområde og er derfor i vår hovedmålgruppe, men det er mulig for deltakere fra andre skoler å melde seg på. Etter avtale forsøker vi organisere henting av de yngste barna fra Krohnengen og Krybben enkelte av ukens dager, men vi gjør imidlertid oppmerksom på at det ikke blir organisert transport fra andre skoler.

A-lagets hovedtrener Frank Hellevik leder FFO, og sammen med seg har han erfarne FFO-instruktører fra Åsane Fotballs A-lag, Varegg Fotballs A-lag og fra Tertnes Håndball Elite. Frank kan kontaktes på epost: frank.hellevik@gmail.com eller telefon 454 05 522.

Man kan melde seg på alt fra en til fem dager i uken fra mandag til fredag, og påmelding gjør du enkelt ved å følge instruksjonene videre i skjemaet.

Vi tilbyr gode instruktører, fine lokaler i «Det Gule Huset», og trygge, inkluderende og sosiale omgivelser.

Styrets kontaktperson for FFO er Andreas Madsen. Han kan kontaktes på epost: ffo@vareggfotball.no og telefon 976 12 913. 

Praktisk informasjon 

1) FFOs “ordinære” struktur:

a. Økten starter på Mulebanen 14.00 og avsluttes 15.30; pause halvveis hvor vi byr på drikke.

b. Det vil være instruktør tilstede ved Det Gule Huset / Mulebanen fra 13.30, for dem som kommer kjapt fra skolen, og det vil være anledning for å spise medbrakt matpakke.

c. Alle skal vaske hender i/ved Det Gule Huset eller benytte håndspritdispensere i “skuret”/innbytterbenken ved ankomst og etter økten.

d. Sekker/jakker henges på knagger i “skuret”/innbytterbenken eller på knaggene i gangen i Det Gule Huset.

2) FFO holder stengt på “røde dager”/helligdager.

3) På Krohengen/eventyrskogen og Christi Krybbe sine planleggingsdager tilbyr vi “langdager”, hvor FFO holder åpent fra kl. 10.00 til kl. 14.00

(såfremt minst ti -10- påmeldte innen gitt frist – det sendes ut invitasjon for hver langdag):

4) I skoleferieukene er ordinær FFO stengt og «betalingsfri», men vi inviterer til heldagsopplegg (10.00-14.00) i følgende uker:

(invitasjon sendes ut i god tid)

a. Høstferien (uke 41, 11. – 15. oktober): Det avholdes ikke ordinær FFO i vinterferien (betalingsfri), men vi inviterer til heldagsopplegg 10.00-14.00 mandag-fredag (man velger 3-5 dagers deltakelse) – egen invitasjon/påmelding.

b. I juleferien tar vi fri 🙂

c. Vinterferie (uke 9, 28/2-4/3): Det avholdes ikke ordinær FFO i vinterferien (betalingsfri), men vi inviterer til heldagsopplegg 10.00-14.00 mandag-fredag (man velger 3-5 dagers deltakelse) – egen invitasjon/påmelding.

b. Påskeferie (uke 15, 11. – 13. mars): Det avholdes ikke ordinær FFO i påskeferien (betalingsfri), men vi inviterer til tredagers fotballskole 10.00-14.00 mandag-onsdag (man velger 2-3 dagers deltakelse) – egen invitasjon/påmelding.

NB! Heldagsoppleggene i vinter- og påskeferien må tilleggskjøpes på samme måte som fotballskoler forøvrig, og er avhengig av tilstrekkelig antall påmeldinger innen påmeldingsfrist og er avhengig av vær/føre på Mulebanen (tilsvarende gjelder oppleggene beskrevet i punkt 5).

5) Det vi bli videre bli arrangert fotballskoler/heldagsopplegg (valg av 3-5 dager per uke, 10.00-14.00) i henholdsvis:

a. første skolesommerferieuke (uke 25),

b. uke nummer to av sommerferien (uke 26),

c. siste uken før skolestart (uke 32) og

Påmelding, betaling og oppsigelse

– Påmeldingen er løpende for skoleåret 2021/22.

 • Abonnementet avsluttes enten etter siste dag før skolesommerferien 2022 eller ved at du selv logger på Superinvite-profilen din og avbryter betalingsavtalen i løpet av skoleåret.
 • Oppsigelsestiden er en -1- måned.
 • Ved nedjustering av antall dager per uker, etter trekkdato den 1. i den gjeldende måneden, vil differansen ikke tilbakebetales.
 • Ved oppjustering av antall dager per uker, etter trekkdato den 1. i den gjeldende måneden, vil differansen bli krevd inn som ekstrabetaling via Vipps eller kontooverføring til Varegg Fotball. 

Betaling/priser:

I løpet av skoleåret betaler man månedlig pris 9 -ni- ganger, med første trekk den 1. september og deretter den 1. hver måned til og med mai 2022. Disse ni månedlige innbetalingene tar dermed høyde for de ferieukene og fridagene hvor det ikke tilbys ordinær FFO (ca. en måned totalt), og man betaler dermed for 9 måneder for skoleåret 2021/22 og får tilsvarende antall FFO-uker spredt utover drøyt 10 måneder.

Alle får langdager (10.00-14.00) på skolenes planleggingsdager inkludert i prisen.

I ferieukene ønsker vi å tilby fotballskoler/-camper som et ekstratilbud i disse skolefriuken (invitasjoner til disse sendes ut i forkant av de aktuelle periodene):

Pris: 

Avhenger av antall dager som velges; pris kommer opp ved registrering:

 • 1 dag/uke: kr 880,-/mnd.
 • 2 dager/uke: kr 1655,-/mnd.
 • 3 dager/uke: kr 1985,-/mnd.
 • 4 dager/uke: kr 2315,-/mnd.
 • 5 dager/uke: kr 2535,-/mnd.

Varegg for alle!

Varegg Fotball ønsker at FFO skal være et tilbud for alle, uansett økonomiske forutsetninger. Dersom ditt barn ønsker å delta, men familieøkonomien er en hindring, så har vi ordninger for å løse dette.

Og, hvis du kjenner til barn som du opplever ikke får deltatt på FFO av økonomiske, språklige eller andre årsaker, hjelp oss med å få til en dialog rundt barnet! 

Ta kontakt med oss direkte på ffo@vareggfotball.no så prates vi nærmere.

Vi bruker systemet Superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et betalingskort på noen små minutter. Videre betaler/trekkes du samme sum automatisk hver måned fra det kortet du la inn.

Kommunikasjon og informasjonsflyt

 • Vi benytter SuperInvite til å sende ut felleseposter til foresatte når det er behov for det.
 • Vi benytter Spond til å kommunisere ut kortere meldinger til en eller flere foresatte
 • Vi benytter Spond til å organisere barna ihht. hvilke dager de er påmeldt, oppmøte (bl.a. mht. smittesporing) og for å kunne planlegge FFO-innhold mht antall barn/aldersfordeling per dag, etc.

Instruktører for øvrig er (pr januar 2021):

 • Puras Teixeira (Felipe) – (Varegg A- lag og assistenttrener G13)
 • Håkon Lorentzen (Åsane Fotball og SK Brann og aldersbestemte landslag)
 • Josefine Intelhus (Tertnes Elite Håndball)
 • Elias Brox (Åsane Fotball)

Følg Varegg Fotball FFO på Facebook for mer hyppige oppdateringer/utspill. 

Varegg Fotball FFO tilbyr også heldagsopplegg/fotballskoler i ferier.

Se arrangement-siden for mer info om Tine Fotballskole og Varegg sommercamp