Senior-lagene

Bildet tatt etter siste seriekamp mot Bremnes, høsten 2019. Så kom pandemien –  og vi venter enda på “normale” tider.

Varegg Fotball har i sesongen 2022 en rekke seniorlag.

Vareggs A- lag spiller i 2022 fortsatt i 4. divisjon. Varegg B spiller i 5. divisjon og et ny- stiftet Varegg C lag er påmeldt som 11’er i 7. divisjon. I tillegg har Varegg to seniorlag som meldes på som 7’er lag i årets sesong.

Vareggs A- lag har en stolt tradisjon og historisk har laget hevdet seg på de høyeste nasjonale nivå. Dette er imidlertid, for tiden, en tilbakelagt æra og de seneste årene har laget befunnet seg på norsk nivå fire eller fem. Frank Hellevik har vært trener for klubbens A- lag siden sommeren 2018, og Frank går på med sterk motivasjon foran 2022- sesongen. Med seg på sidelinjen har han vår nye keepertrener Terje Husabø.

Varegg B består av en rekke lokale og lojale Varegg- gutter. Habile fotball- spillere som i 2021 snuste på opprykk, og som i 2022 er klare for å bevise at også våre nest- beste har noe i “lokal toppfotball” å gjøre. Planen er at Varegg B skal være klubbens primære utviklingsarena for våre juniorspillere, som ønsker og trenger erfaring fra seniorfotballen, men som har litt igjen før man er klare for klubbens A- lag. Laget ledes av lagleder Bendik Riis og Tommy Lie.

Varegg C er et nyregistrert lag som består av nylig avgåtte junior- spillere som ikke ønsker å legge sin aktive karriere på hyllen, men som heller ikke har tid og anledning å satse mot A- lagsspill. Gjengen vil dyrke kameratskapet fra barne- og ungdomsfotballen, og det kan de gjøre i våre rekker. Laget består i all hovedsak av 2001- og 2002- spillere. Vi er spente på hvordan denne gruppen vil sparke fra seg i årets sesong. Laget administreres av Otto Andersen og Eirik Gudmundsen.

Varegg 7’er er også en gruppe tidligere Varegg- gutter som hadde ønske om å gjenoppta fotballen i vår klubb. Dette er spillere født på midten av 1990- tallet og de fleste har tråkket sine barnefotballsko på Mulebanen. Spillergruppen utvides fra sommeren 2021 og til nå, og trolig meldes opp to 7’er lag til årets sesong. Laget ledes av Mathias Høibraaten.