Varegg sommerferiecamp på Mulebanen

av | jun 18, 2021

Varegg Fotball inviterer til sommerferiecamp på Mulebanen den andre uken av skolens sommerferie, mandag 28. juni – fredag 2. juli. 2021, kl. 10.00 – 14.00.

Fotballskolen ledes av A-lagstrener og FFO-ansvarlig Frank Hellevik og hans gjeng med dyktige FFO-instruktører.

– Det kan velges fra en til fem dagers deltakelse, hvor dagsprisen synker med antall påmeldte dager:
–> 5 dager: Kr. 1250,- (250,-/dag)
–> 4 dager: Kr. 1100,- (275,-/dag)
–> 3 dager: Kr. 915,- (305,-/dag)
–> 2 dager: Kr. 700,- (350,-/dag)
–> 1 dag: Kr. 400,- 

Søskenrabatt: Det innvilges 10% rabatt på totalprisen (legges til automatisk) ved påmelding av minst to søsken fra samme husstand. 

Varegg for alle!

Hvis du opplever at deltakeravgiften er høyere enn du har anledning til å dekke, så kontakt klubben per epost til barnefotball@vareggfotball.no eller telefon 97612913, så finner vi en ordning.

Prisen inkluderer:

  • deltakelse
  • drikke i pausen
  • sunn varm lunsj (husk å kommentere evt allergier i skjemaet). All servering er selvsagt avhengig av, og vil bli gjort ihht, gjeldende restriksjoner.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi må oppnå et minimum av 20 påmeldte spillere innen torsdag 24. juni for å kunne gjennomføre opplegget.

Påmelding gjøres (kun) via dette skjema!

Praktisk informasjon:

Varegg Fotballs sommerferiecamp er åpen for alle på 1.-7. trinn.

Man må ikke må være medlem i Varegg Fotball eller spille organisert fotball for å kunne delta. Men, det er viktig at man er glad i fotball, da fotballaktiviteten er sentral og det er fotballrelatert aktivitet vi driver med.

Vi jobber med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger. Det er ikke et oppholdssted med frilek eller hvor vi bare spiller kamper; her er det aktiviteter med mål og mening. Dette er en ypperlig arena for å utvikle seg det lille ekstra, uansett nivå.

Dagene vil være delt inn i en første økt frem til 11.30, med stasjonsbaserte øvelser, etterfulgt av en lunsjpause hvor alle får servert varmlunsj. Etter pausen rigges det til daglig miniturnering. 

Det er ikke et krav om at deltakerne tilhører Eventyrskogen, Krohnengen eller Christi Krybbe skoler. De nevnte skolene tilhører dog fotballklubbens nærområde og er derfor i vår hovedmålgruppe, men det er mulig for deltakere fra andre skoler å melde seg på.